Česká Třebová – Kolín 3 : 0 a 3 : 0

27.11.2013 18:20

 

 

Poslední dvojutkání na hřišti soupeře v kalendářním roce 2013 jsme absolvovali v neděli na hřišti vedoucího celku soutěže Sokol II Česká Třebová.

Do prvního utkání jsme nastoupili v nejsilnější sestavě – na nahrávce DANIEL Vejdělek, smečaři Albert Blažek a Marek Strnad, blokaři Honza Nutil a Dan Havlíček, na účku Micha Kočí a na liberu Kuba Dušek. Než jsme se stačili v hale pořádně rozkoukat, první set byl ztracen, vůbec se nedařilo v útoku. Od druhého setu se obraz hry změnil, zatlačili jsme zkušenějšího soupeře servisem a následné útoky z hlavního kůlu a z handy se nám dařilo bránit. V těchto momentech dominoval v našem týmu Mára Strnad, výborně přihrával, útočil, dařilo se mu i na servisu. Zbytek týmu zdatně sekundoval a dostávali jsme soupeře čím dál více do úzkých. Bohužel, jak už se stává naším pravidlem, v obou koncovkách nás zradil útok a sety č. 2 a 3. jsme těsně ztratili. Alberta střídal Dan Herzog  a nevedl si vůbec špatně. V prvním zápase nás kromě ztracených koncovek potkala ještě velká smůla, kdy v samém závěru zápasu se nešťastně zranil DANIEL Vejdělek, při blokování si zlomil malíček pravé ruky a do druhého zápasu už nemohl zasáhnout.

 

Druhé utkání v improvizované sestavě se smečařem Markem Strnadem na postu nahrávače jsme odehráli velice špatně, nedařilo se zejména na příjmu podání a soupeř nás jednoznačně přehrál.

 

Poslední letošní utkání na domácí půdě sehrajeme v sobotu 14. prosince proti soupeři z Rychnova nad Kněžnou. Začátky zápasů jsou v 10:00 a ve 14:00 hodin v hale Stap, přijďte klukům zafandit.

 

Komín