Béčko starších žákyň poprvé vyhrálo! Super, holky

13.12.2021 17:34

V posledním kole první poloviny 2. ligy mužů jsme na domácí palubovce přivítali soupeře z Mnichova Hradiště. V prvním i druhém zápase se hrál pěkný volejbal, hráči na obou stranách bojovali o každý míč. V prvním duelu nám troch utekl začátek, prohrávali jsme už 0:2 na sety, přesto jsme nakonec dokázali vydolovat cenný bodík do tabulky za porážku 2:3. Druhý zápas nám vyšel ještě o něco lépe a Mnichovo Hradiště porážíme 3.1. V týmu jsme před zápasem přivítali nového spoluhráče, Ondru Žabu, povoláním trenéra extraligových kadetů a juniorů z Velkého Meziříčí. Tento hráč se zkušenostmi z druhé nejvyšší soutěže přinesl na hřiště bojovnost a tím pozvedl náš trošku chladnější herní projev. Dalším pozitivem je, že jsme asi konečně objevili plnohodnotného univerzála. Na tomto postu máme od začátku sezony velké problémy, protože Denis není stále zcela fit. Tentokrát na účku nastoupil Šotek a klobouk dolů před jeho odvážným výkonem. Velmi slušné utkání ovšem odehráli úplně všichni, Kuba na nahrávce, Pepa, David, Michal na bloku, Mára, Ondra, Dan Bartoš i Ruda na smeči a Haufíno na liberu. Teď nás čeká herní pauza, kluci budou nabírat sílu a kondici v posilovně, někteří si budou plnit reprezentační povinnosti. Tímto článkem se s vámi v letošním kalendářním roce loučíme, přejeme vám všem krásné prožití vánočních svátků, šťastný nový rok, a těšíme se na vaši diváckou podporu. Další domácí utkání sehrajeme na domácí palubovce již 8. ledna od 09:00 a 13:00 hodin.

Trenér Komín

 

 

Starší žákyně v neděli odehrály další utkání v domácím prostředí. 

Naše „Áčko“ odehrálo rozporuplné utkání, plné chyb. Skvělé podání, střídalo podání, které nedoletělo ani na polovinu soupeře. Jeden vyhraný zápas, jeden vyhraný v tiebreaku a jeden prohraný v tiebreaku je odrazem naší nevyrovnané hry. Jako suverén skupiny jsme poprvé zaváhali. Musíme se vrátit zpět k tvrdé práci. Sestava: Ulcová, Apolénová, Málková, Opočenská, Doušová, Horčičková, Mikšovská, Synková.

 

„Béčko“ s první výhrou!! Parádní výkon naopak předvedlo naše „Béčko“. Velmi obětavou hrou v poli, kde se ukázala práce na pádové technice, deptaly soupeřky, které nemohly složit míče rovnou na zem. Sice naše předváděná mezihra nebyla nic moc, ale holky se v posledním zápase vybičovali k fantastickému výkonu. Pod taktovkou Hanky Morové konzistentním podáním a již zmiňovanou hrou v poli vyhrály nad Brandýsem „B“ a vysloužily si první body. Sestava: Grumlová, Mullerová, Doušová E., Hladíková, Grygorcová, Linhartová, Morová, Charvátová, Uhlířová

Trenér Dan V.

 

 

V sobotu hostily ligové juniorky doma tým z Nymburka. V prvním utkání po napínavé koncovce prohrály 1:3, ve druhém utkání  však stejným poměrem setů zvítězily 3:1.

Trenér Jarda

 

 

Zápasy krajského přeboru starších žáků se odehrály v Kralupech nad Vltavou. Hráli jsme postupně s Brandýsem (výhra 2:0), s Kralupy (výhra 2:1) a s Kladnem (prohra 0:2). Kluci  splnili dvě povinné výhry, i když ve druhém zápase zbytečně ztratili set. Poslední utkání proti Kladnu jsme zahráli moc pěkně, ale nestačilo to ani na jeden set. I přes prohru mám dobrý pocit. 

Sestava: Prášek O., Pošík J., Jiráček F., Malimánek M., Vonšovský J., Honzíček D., Vašák J., Boček M., Černý Š. a libero Adámek J. 

Děkujeme Mirce Malimánkové a Radkovi Honzíčkovi za odvoz a morální podporu.

Trenérka Gábina