"Béčko" mladších žákyň: jedno vítězství, dvě prohry

06.02.2016 11:28

V neděli 31. ledna dohrávaly kolínské mladší žákyně B přeložené kolo krajského přeboru. V sestavě Blažková B., Koděrová D., Košvancová E., Kvasničková K., Masopustová B., Nováková K., Pátková A., Vlachovská A. a Vorlíčková K. jsme zavítaly do Benešova.

 

Čekaly nás tři  zápasy. K prvnímu jsme nastoupily proti Kostomlatům. Výhra 2:0, myslím, byla v celku povinná. Holky plnily příkazy, a to hlavně na podání. 

 

V druhém utkání jsme nastoupily proti Pečkám.V prvním setu jsme sahaly po výhře, ale v koncovce nás zklamal servis. Tolik přešlapů jsme dlouho nezahrály. Druhý set už byl kořistí soupeřek.

 

Třetí a poslední zápas proti Benešovu byl bohužel jednoznačně v režii domácích. První set jsme zkameněly a nezahrály vůbec nic. Totálně jsme vybouchly na příjmu a následně nebyl ani útok. Druhý set se děvčata trochu sebrala a vzdorovala s 18 body. Celkově ale výkon v tomto zápase je nemohl bavit.

 

Toto kolo tedy máme jednu výhru a dvě prohry. V tabulce naší skupiny jsme na 4. místě se sedmi body.

 

Děkuji za trenérskou asistenci Pavlovi Rohlovi a za diváckou podporu děkuji rodině Blažkových a Masopustových, kteří byli zároveň i "dopravci" hráček. 

 

Gábina