Ale jó, docela to šlo...

11.11.2014 14:02

Tři zápasy, tři rozdílné výsledky. To je výsledek našeho snažení ve druhém kole zimní části krajského přeboru starších žákyň, která se tentokrát odehrálo v Poděbradech.

Porážka s Čelákovicemi v tiebreaku a získaný bod se může zdát málo, protože jsme ve třetím setu vedli 4:0 a 5:2. Točili jsme ale už s dvoubodovou ztrátou, a koncovku nezvládli.

Vítězství nad Poděbrady se zrodilo z infarktového prvního setu ( 31:29 ). Byli jsme ale téměř ve všech činnostech lepší a tak druhý set už byl v pohodě.

Benátky nás rozstřílely na servisu, který byl opravdu zabijácký. Pokud jsme ho zkrolili, dalo se s nimi hrát a docela je trápit. To bychom ovšem museli dát víc než dvě podání v řadě. Na místě druhé nahrávačky nastoupila, místo Michaly Neradové, Verča Nováková a zvládla nezvyklou úlohu velice slušně. Musím ale pochválit i všechny ostatní. Danču Votavovou, Lucku Truksovou, Lucku Holoubkovou, Nikču Rohlovou, Šárku Vladykovou, Kláru Ondrovou, Zuzku Zapletalovou a  Simonu Fořtovou. Nevzdávaly se, bojovaly, dobře spolupracovali a když nehrály tak fandily. Zdá se ,že jsme zase o kousek lepší, ale psssssst…..!!!!

Lukáš