"Áčko" kadetek vítězné, žáky berou osm bodů

14.11.2022 18:53

V neděli 13.11.2022 byly žákyně U14 na turnaji krajského přeboru v Nymburce.

Kolín A čekal pouze dva zápasy s domácím Nymburkem B a Nymburkem A. V prvním případě nám stačilo k výhře nekazit podání a případné mezihry v poli nezkazit a poslat zpět na soupeřovu stranu. To se povedlo a výhra 2:0 byla na světě. Ovšem ve druhém případě stačilo totéž soupeři. S jeho tvrdým servisem jsme si nedokázali poradit. Prohra 0:2.

Kolín B hrál o zápas více, jeho soupeři - Nymburk A, Kutná Hora a Nymburk B. V prvním zápase to bylo vraždění jehňátek (opět ten servis), prohra 0:2. Druhý zápas byl s Kutnou Horou a tam si holky hezky zahrály. Štěstí sice bylo na straně Kutné Hory, ale bodů jsme uhrály dost. Prohra 0:2. Třetí zápas – tam jsem tajně doufala ve výhru. Ale nepovedlo se – snad únava ze třetího zápasu za sebou nebo nervy – úplně nám odešlo podání. A bez podání není výhra… Těsná prohra 0:2.

Lucka

 

Čtvrté kolo krajského přeboru U16 se odehrálo v domácím prostředí. A naše tři Naděje za námi musely dorazit ze soustředění z Tábora. Díky za rychlou spojku Radkovi Honzíčkovi. První zápas byl hned proti favoritovi z Kladna. Překvapení se nekonalo, prohra 0:2. Druhý a třetí zápas jsme zvládli bez problémů a porazili jsme Komárov a Kralupy 2:0. Předvedli jsme opravdu pěkný volejbal, že až srdce trenérů zaplesala. A na této vlně se neslo i poslední utkání proti Brandýsu. Vše fungovalo perfektně, nevršili jsme zbytečné chyby a myslím, že i kluci ze sebe měli radost. Den jsme zakončili výhrou 2:1.

Rekapitulace na závěr 3x výhra a 1x prohra, celkem 8 bodů.

Sestava: Pošík J., Metzl F., Morávek J., Honzíček D., Nohejl T., Novotný  M., Křiva K., Boček M., Hrabal Č. a Nezmeškal  M.

Děkuji asistentům Márovi Tichému a Kubovi Hoangovi a kolínským fanouškům za podporu.

Gábina

 

V neděli se sehrálo další kolo krajského přeboru kadetek. Tentokrát na hřišti na obchodní akademie naše dva týmy hrály proti týmu Dvora Králové. "Béčko" s tímto soupeřem prohrálo 3:1. Dobrý vstup do utkání v prvním setu jsme neudrželi a prohráli následné tři sety. "Áčko" tohoto soupeře porazilo stejným rozdílem 3:1. Potom přišel sestro-vražedný souboj, který lépe vyzněl pro "áčko"  3:0.

Dan