Starší žáci: těsná prohra po bitvě s Příbramí. A k tomu dvě jasná vítězství

23.09.2015 12:17

20.9.2015 starší žáci odehráli druhý turnaj krajského přeboru.

Hráli jsme proti Komárovu, Odolena Vodě a  Příbrami.

První zápas jsme hráli proti nováčkům z Komárova. Tentokrát, už jsme věděli, jak soupeř hraje. Začal tým starších hráčů, které trenér už v prvním setu vystřídal za mladší hráče. A ti vítězně dohráli celý zápas. Soupeře jsme porazili 2:0 (25:3, 25:15).

Druhý zápas jsme nastoupili proti Odolena  Vodě.  Tito soupeři se stále zlepšují. Do zápasu jsme nastoupili v plné síle. Dařilo se nám na servisu a soupeře jsme převálcovali 2:0 (25:10, 25:6).

Příbram A je pro Kolín v této soutěži nejsilnějším soupeřem, podle toho to taky vypadalo. V prvním setu nechal Kolín udělat soupeře až 9 bodový náskok, i když se Kolínu začalo v druhé půli setu dařit, náskok Příbrami se nedal dorovnat a tak Příbram vyhrála 1. set. Druhý set byl už v režii domácích. Kolín uhrál prvních několik bodů a už bylo vidět, že se domácí umí také prosadit. Set vyhráli domácí za silného fandění. Třetí set byl asi ze všech nejvyrovnanější. I když se Kolín snažil, jak mohl, Příbram vyhrála 2:1 (25:13, 12:25, 15:12).

Marek Tichý, Šimon Kubrycht

 

Očima trenéra:

Rád bych všechny pochválil za hru jakou předváděli. Ať už mladší žáky, kteří poprvé nastoupili v kategorii starších žáků, a přes to porazili Komárov, tak všechny starší žáky, jak si poradili s Odolena Vodou, a jak dobře hráli s Příbramí „A“. I když nám závěr  třetího setu nevyšel, nemáme se za co stydět.

Mám radost, že na domácí zápas přišli téměř všichni z tréninkové skupiny a udělali nádhernou zvukovou kulisu našich zápasů!

Dan